Contact

Let op! Als je vragen hebt met betrekking tot Linux en/of open source software, kan je beter gebruik maken van één van de andere mogelijkheden die hieronder beschreven staan.

Hulpvragen over Linux via e-mail

Antwoord op al je Linux-vragen kan je onder andere krijgen via onze mailinglijst. Daar moet je je wel eerst voor aanmelden.

Lees meer over onze mailinglijsten, berichten teruglezen kan in het archief van de mailinglijst.

Chatten via IRC

Voor vragen en als hulpmiddel verwelkomen we je graag voor een chat op het IRC kanaal #nllgg op de server irc.oftc.net:6667. Dat kan eventueel direct per browser via de webchat van OFTC - op die pagina geef je voor het invulveld "Nickname:" een eigen gekozen naam op en klik je op "Connect".

Op onze wiki staat een uitgebreidere IRC handleiding voor het installeren en configureren van een aantal chatprogramma's.

LinkedIn/Facebook

De NLLGG is ook aanwezig op de diverse sociale netwerken, waar men bij elkaar kan komen. Voor discussies en vragen rond opdrachten kan je elkaar ontmoeten bij de NLLGG groep op LinkedIn. Op Facebook hebben we een NLLGG pagina, waar je berichten kan achterlaten en de evenementen/berichten die we aanmaken met je vrienden kan delen.

Contact met het bestuur

Vul het onderstaande formulier in als je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot de vereniging. Je vraag met betrekking tot de vereniging zal naar het bestuur gestuurd worden. Zij zal proberen om zo snel mogelijk antwoord te geven, mits de vraag over de vereniging gaat. Alle velden dienen ingevuld te worden!

Vermeld hier je vraag of opmerking over de Nederlandse Linux Gebruikers Groep. Als jouw lidmaatschap het onderwerp is, vermeld dan je gegevens.